Μονοκατοικία στην Πυλαία Θεσσαλονίκης

Πουρνάρι, Πυλαία
Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Έργου: 
2011
Επιφάνεια γης: 
4100 τ.μ
Εγκαταστάσεις: 
Κλειστή είσοδος ανά δύο μονοκατοικίες
2 ανοιχτές θέσεις στάθμευσης
Πρόβλεψη για πισίνα
Περιγραφή

Σε ένα αγροτεμάχιο με θέα προς την πόλη και τη θάλασσα έχουν δημιουργηθεί τέσσερις ανεξάρτητες μονοκατοικίες με αποκλειστική χρήση σε κήπο ενός στρέμματος η καθεμία.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των 4 μονοκατοικιών στοχεύει στην εξασφάλιση άνετων χώρων και δωματίων, στη χρήση του φυσικού φωτός μέσα στην κατοικία και στην καλύτερη αίσθηση της θέας προς την θάλασσα. 

Κάθε μονοκατοικία έχει δύο ανοιχτές θέσεις στάθμευσης. 

Τοποθεσία

Οι μονοκατοικίες βρίσκονται στην οδό Σπύρου Μουστακλή, στην Περιοχή ‘Πουρνάρι’ της Πυλαίας, κοντά στα όρια των περιοχών της Πυλαίας και του Πανοράματος. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη τόσο με αυτοκίνητο όσο και με αστική συγκοινωνία από και προς τον την περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και τον κεντρικό δρόμο Θεσσαλονίκης-Πανοράματος. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο οικισμός του Πανοράματος με πλήρες εμπορικό κέντρο και παροχή υπηρεσιών. 

Μονοκατοικία 280 τ.μ. με κήπο 1 στρ.

  • Η μονοκατοικία έχει τρία επίπεδα.  Στο ισόγειο, 97 τ.μ., βρίσκεται το σαλόνι με το τζάκι, η τραπεζαρία και ξεχωριστός χώρος κουζίνας.
  • Στο δεύτερο επίπεδο, 75 τ.μ.,  υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο καθώς το master bedroom με μπάνιο en-suite.
  • Ο υπόγειος χώρος της κατοικίας, 120 τ.μ., προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον υπνοδωματίων, σαλονιού, κουζίνας και αποθηκευτικών χώρων και έχει πρόσβαση στον κήπο.
  • Δυνατότητα σχεδιασμού πισίνας.
  • Κατά παραγγελία σχεδιασμός της κουζίνας και των ντουλαπών. 
Επιφάνεια κατοικίας: 
280
Αριθμός δωματίων: 
Υπνοδωμάτια: 4-5
Μπάνιο: 3
Τοποθεσία στο χάρτη
Δείτε Επίσης