Κύψα, Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Κασσάνδρα Χαλκιδικής
Χαλκιδική
Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Έργου: 
2023
Περιγραφή

Σε δύο όμορα αγροτεμάχια 300μ από τη θάλασσα, ανεγείρονται  2 κτίρια 3 ισόγειων κατοικιών. Η χωροθέτηση της κάθε κατοικίας έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργεί μία αίσθηση ιδιωτικότητας με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα.

Την ίδια φιλοσοφία ακολούθησε και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των μονοκατοικιών, οι οποίες έχουν ανεξάρτητη πρόσβαση και 1 ως 1,7 στρέμματα ιδιωτικό κήπο. Τόσο στις εξωτερικές όσο και στις εσωτερικές επιφάνειες έγινε χρήση φυσικών υλικών, όπως το ξύλο και η τοπική πέτρα. Ο ενεργειακός σχεδιασμός προβλέπει τη ψύξη και τη θέρμανση με fan coils (τοπικές μονάδες κλιματισμού). Τα ενεργειακά κουφώματα διαθέτουν θερμοδιακοπή που διασφαλίζει την ελαχιστοποίηση των απωλειών και την οικονομία στη χρήση. Κάθε μονοκατοικία είναι τριών επιπέδων εμβαδού περίπου 300 τ.μ (συμπεριλαμβανομένων των αποθηκών), με τέσσερα δωμάτια και τέσσερα λουτρά. Επίσης, κάθε κατοικία έχει ανεξάρτητη ανοικτή θέση στάθμευσης και αποθήκη.

 

Τοποθεσία

Οι μονοκατοικίες βρίσκονται στη θέση Κύψα στην Κασσάνδρα στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο οικισμός του Παλιουρίου με πλήρες εμπορικό κέντρο και παροχή υπηρεσιών.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Δείτε Επίσης