Οδός Παπάγου, Βούλα

Κτίριο 7 κατοικιών
Αθήνα
Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Έργου: 
2025
Περιγραφή

Το κτίριο κατοικιών βρίσκεται σε μια ήσυχη οικιστική περιοχή με πολύ πράσινο και ελεύθερους χώρους.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο υψηλής αισθητικής και κατασκευής, που αποτελείται από 7 διώροφες μεζονέτες. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ακολουθεί μοντέρνες γεωμετρίες και καθαρές γραμμές, εστιάζοντας στο φυσικό φωτισμό και τη λειτουργικότητα, ενώ στις εξωτερικές επιφάνειες χρησιμοποιούνται σύγχρονα υλικά όπως γυαλί και μπετόν, σε αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο.

Ο ενεργειακός σχεδιασμός των κατοικιών έγινε με κύριο άξονα την οικονομία και την επίτευξη  ενεργειακής κλάσης κτιρίου Α+. Τοποθετούνται αντλίες θερμότητας (ψύξης - θέρμανσης).

Τοποθεσία

Το κτίριο κατοικιών βρίσκεται στην Κάτω Βούλα, στα νότια προάστια της Αττικής, μία περιοχή δίπλα στη θάλασσα, με ευχάριστο, ήπιο κλίμα και απεριόριστη θέα.

Το συγκρότημα βρίσκεται κοντά στο παραθαλάσσιο μέτωπο, καθώς και στις οργανωμένες και πολυσύχναστες περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Υπέροχες παραλίες συναντά κανείς σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο, ενώ το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών απέχει λιγότερο από μισή ώρα.

Διώροφες μεζονέτες 86-128 τ.μ

Το κτίριο διαθέτει 7 διώροφες μεζονέτες.
 

  • Το 1ο επίπεδο της κατοικίας περιλαμβάνει σαλόνι με ενεργειακό τζάκι, τραπεζαρία, κουζίνα και WC. Το σαλόνι ανοίγει σε μεγάλη βεράντα με θέα προς τη θάλασσα και το πράσινο της περιοχής.
  • Εσωτερική σκάλα οδηγεί στο 2ο επίπεδο της κατοικίας, όπου βρίσκονται 2-3 υπνοδωμάτια και 1-2 μπάνια, ανάλογα με το μέγεθος της κατοικίας. 
  • Άπλετο φυσικό φως σε όλους τους χώρους.
  • Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής υλικών δαπέδου από μεγάλη ποικιλία και κατά παραγγελία σχεδιασμού της κουζίνας και των ντουλαπών.
  • Οι κατοικίες διαθέτουν υπόγεια θέση στάθμευσης και υπόγεια αποθήκη.
Επιφάνεια κατοικίας: 
86-128 τ.μ
Αριθμός δωματίων: 
2-3
Τοποθεσία στο χάρτη
Δείτε Επίσης