Μονοκατοικία στην Πυλαία

Πυλαία, Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Έργου: 
2011
Επιφάνεια γης: 
5.632
Εγκαταστάσεις: 
Ανοιχτές θέσεις στάθμευσης
Πρόβλεψη για πισίνα
Περιγραφή

Οι τρεις μονοκατοικίες βρίσκονται σε αγροτεμάχιο με θέα προς την πόλη και τη θάλασσα με ιδιωτικό κήπο 1,5 στρεμμάτων η καθεμία.  

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των κτιρίων ακολούθησε τις φυσικές κλίσεις του εδάφους και επικεντρώθηκε στη λειτουργικότητα και άνεση των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων της κάθε κατοικίας.

Κάθε μονοκατοικία έχει δύο ανοιχτές θέσεις στάθμευσης.

Τοποθεσία

Οι μονοκατοικίες βρίσκονται στην οδό Σιθωνίας , στην Περιοχή ‘Πουρνάρι’ της Πυλαίας, κοντά στα όρια των περιοχών της Πυλαίας και του Πανοράματος. Η πρόσβαση είναι πολύ εύκολη τόσο με αυτοκίνητο όσο και με αστική συγκοινωνία από και προς τον την περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και τον κεντρικό δρόμο Θεσσαλονίκης-Πανοράματος. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο οικισμός του Πανοράματος με πλήρες εμπορικό κέντρο και παροχή υπηρεσιών.

Μονοκατοικία 322 τ.μ.

  • Η μονοκατοικία έχει τρία επίπεδα.  Στο ισόγειο, 105 τμ, βρίσκεται το σαλόνι με το τζάκι, η τραπεζαρία και ξεχωριστός χώρος κουζίνας.
  • Στο δεύτερο επίπεδο, 87 τμ,  υπάρχουν δύο υπνοδωμάτια, ένα μπάνιο καθώς το master bedroom με μπάνιο en-suite.
  • Ο υπόγειος χώρος της κατοικίας, 130 τμ, προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας επιπλέον υπνοδωματίων, σαλονιού, κουζίνας και αποθηκευτικών χώρων και έχει πρόσβαση στον κήπο.
  • Κήπος 2 στρ.
  • Δυνατότητα σχεδιασμού πισίνας.
  • Κατά παραγγελία σχεδιασμός της κουζίνας και των ντουλαπών.
Επιφάνεια κατοικίας: 
322 τ.μ.
Αριθμός δωματίων: 
Υπνοδωμάτια 4 ή 5
Μπάνιο 2 έως 4
Τοποθεσία στο χάρτη
Δείτε Επίσης