Μονοκατοικίες στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Νόμος 751, Πανόραμα Θεσσαλονίκης
Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Έργου: 
2018
Επιφάνεια γης: 
6700 τμ
Εγκαταστάσεις: 
Πισίνα
Θέσεις στάθμευσης
Ιδιωτική πρόσβαση στις κατοικίες
Περιγραφή

Υπό κατασκευή έργο.

Σε ένα επικλινές αγροτεμάχιο με θέα προς την πόλη και τη θάλασσα, με φυσική υψομετρική διαφορά, η χωροθέτηση της κάθε κατοικίας έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να δημιουργεί μία αίσθηση ιδιωτικότητας και θέα που δεν αποσπάται από άλλα στοιχεία.

Την ίδια φιλοσοφία ακολούθησε και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των 4 μονοκατοικιών, οι οποίες έχουν ανεξάρτητη πρόσβαση και 1,6 στρέμματα ιδιωτικό κήπο. Τόσο στις εξωτερικές όσο και στις εσωτερικές επιφάνειες έγινε χρήση φυσικών υλικών όπως το ξύλο, η πέτρα, το μπετόν. Ο ενεργειακός σχεδιασμός προβλέπει τη ψύξη και τη θέρμανση με αντλίες θερμότητας, μία σύγχρονη, αποδοτική και οικονομική λύση. Τα ενεργειακά κουφώματα διαθέτουν θερμοδιακοπή που διασφαλίζει την ελαχιστοποίηση των απωλειών και την οικονομία στη χρήση.

Κάθε μονοκατοικία έχει ανεξάρτητη ανοικτή θέση στάθμευσης.

Τοποθεσία

Οι μονοκατοικίες βρίσκονται στο τέλος της οδού Σταδίου, στο Νόμο 751 του Πανοράματος, κοντά στον οικισμό Μακεδονία. Η πρόσβαση είναι εύκολη τόσο με αυτοκίνητο όσο και με την αστική συγκοινωνία από και προς τον κεντρικό δρόμο Θεσσαλονίκης-Πανοράματος. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο οικισμός του Πανοράματος με πλήρες εμπορικό κέντρο και παροχή  υπηρεσιών. 

Μονοκατοικία 300 τ.μ. με ιδιωτικό κήπο 1,6 στρ.

  • Κατοικία σε 3 επίπεδα με υπόγειο χώρο και ασανσέρ. 
  • Ισόγειο με σαλόνι και ενεργειακό τζάκι, κουζίνα και τραπεζαρία. Ο σχεδιασμός αυτού του επιπέδου δημιουργεί μία ιδιαίτερη αίσθηση εσωτερικού και εξωτερικού χώρου. Το αίθριο που στεγάζει την τραπεζαρία ανοίγει και χαρίζει άπλετο φως, ενώ παράλληλα επιτρέπει τον αερισμό της κατοικίας το καλοκαίρι και τη φυσική θέρμανση τον χειμώνα. Η ξύλινη βεράντα σε σχήμα Γ που αποτελεί προέκταση του σαλονιού και της τραπεζαρίας στον κήπο και την πισίνα, δίνει την δυνατότητα ενοποίησης του εξωτερικού με τον εσωτερικό χώρο. 
  • Δεύτερο επίπεδο με 3 υπνοδωμάτια, en suite μπάνιο με παράθυρα. Τα 2 υπνοδωμάτια έχουν πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα και την πόλη.
  • Υπόγειος χώρος με 4ο υπνοδωμάτιο και διαμπερείς βεράντες που οδηγούν σε εσωτερική αυλή. Ο υπόγειος χώρος προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού επιπλέον δωματίων, ξενώνα και αποθηκευτικών χώρων.
  • Αντλίες θερμότητας
  • Εξωτερικές τοιχοποιίες με πέτρα, μπετόν, ξύλο, ξύλινες περσίδες σκίασης και μεταλλική κατασκευή στα στέγαστρα

 

 

Επιφάνεια κατοικίας: 
300 τ.μ.
Αριθμός δωματίων: 
4 υπνοδωμάτια
3 μπανια (2 en suite)
1 κουζίνα
2 σαλόνια
τραπεζαρία
Τοποθεσία στο χάρτη
Δείτε Επίσης