Μονοκατοικίες στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Οδός Αγράμπελης, Πανόραμα
Θεσσαλονίκη
Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Έργου: 
2013
Εγκαταστάσεις: 
2 ανοιχτές θέσεις parking
Δυνατότητα για lift
Δυνατότητα για πισίνα
Περιγραφή

Σε αγροτεμάχιο με θέα προς την πόλη και τη θάλασσα, οι τέσσερις μονοκατοικίες σχεδιάστηκαν και δημιουργήθηκαν με τέτοιον τρόπο ώστε να παρέχουν θέα, φυσικό φως στους χώρους της κατοικίας και καλύτερη δυνατή αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου.

Τόσο στις εξωτερικές όσο και στις εσωτερικές επιφάνειες των κτιρίων έγινε χρήση φυσικών υλικών όπως το ξύλο και το μπετόν. Ο ενεργειακός σχεδιασμός προβλέπει τη ψύξη και τη θέρμανση με αντλίες θερμότητας, μία σύγχρονη, αποδοτική και οικονομική λύση. Τα ενεργειακά κουφώματα διαθέτουν θερμοδιακοπή που διασφαλίζει την ελαχιστοποίηση των απωλειών και την οικονομία στη χρήση.

Κάθε μονοκατοικία έχει ανεξάρτητες ανοικτές θέσεις στάθμευσης.

Τοποθεσία

Το συγκρότημα βρίσκεται στην οδό Αγράμπελης, στο Πανόραμα, πίσω από την περιοχή του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια και δίπλα στην περιοχή των Ελαιώνων.  Η πρόσβαση είναι εύκολη με αυτοκίνητο από και προς την Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης και τον κεντρικό δρόμο Θεσσαλονίκης-Πανοράματος. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο οικισμός του Πανοράματος με πλήρες εμπορικό κέντρο και παροχή  υπηρεσιών.

Μονοκατοικία 265 τ.μ. με ιδιωτικό κήπο

  • Κατοικία σε 3 επίπεδα.
  • 1ο επίπεδο με σαλόνι και ενεργειακό τζάκι, κουζίνα και τραπεζαρία.
  • Δεύτερο επίπεδο με 3 υπνοδωμάτια και ένα ή δύο μπάνια. Το έχει πρόσβαση σε μεγάλη βεράντα με θέα στη θάλασσα και την πόλη. 
  • Ισόγειος χώρος με 4ο υπνοδωμάτιο και διαμπερείς βεράντες που οδηγούν στον κήπο. Ο χώρος προσφέρει τη δυνατότητα σχεδιασμού επιπλέον δωματίων, ξενώνα και αποθηκευτικών χώρων.
  • Αντλίες θερμότητας (ψύξης - θέρμανσης)
  • Εξωτερικές τοιχοποιίες με μπετόν, ξύλο, ξύλινες περσίδες.

 

Επιφάνεια κατοικίας: 
265 τ.μ.
Αριθμός δωματίων: 
3 ή 4 υπνοδωμάτια
2 ή 3 μπάνια
Σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία
Αποθηκευτικός χώρος
Τοποθεσία στο χάρτη
Δείτε Επίσης