Κτίριο κατοικιών στη Βούλα

Βούλα
Αθήνα
Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Έργου: 
2021
Επιφάνεια γης: 
802
Εγκαταστάσεις: 
Υπόγειο Parking
Αποθήκες υπογείου
Περιγραφή

Το κτίριο κατοικιών βρίσκεται σε μια περιοχή με πολύ πράσινο και ελεύθερους χώρους, μόλις 100 μέτρα από χώρου πρασίνου και πάρκο της περιοχής. Η κεντρική είσοδος στο κτίριο, καθώς και η πρόσβαση στον υπόγειο χώρο στάθμευσης, πραγματοποιείται από την οδό Ανδρούτσου.

Πρόκειται για ένα μοντέρνο κτίριο υψηλής αισθητικής, το οποίο περιλαμβάνει ευρύχωρα διαμερίσματα και διώροφες μεζονέτες. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός δίνει έμφαση στο φυσικό φωτισμό και τη λειτουργικότητα, ενώ στις εξωτερικές επιφάνειες χρησιμοποιούνται σύγχρονα υλικά σε αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο.

Ο ενεργειακός σχεδιασμός των κατοικιών έχει ως βασικό κριτήριο την οικονομία και την υψηλή απόδοση. Τοποθετούνται αντλίες θερμότητας (ψύξης - θέρμανσης), σύστημα ενδοδαπέδιου δροσιμού, ενεργειακά τζάκια και ειδικά θερμοδιακοπτόμενα κουφώματα για ελαχιστοποίηση των απωλειών θερμότητας. Επιπλέον, σχεδιάστηκαν ηλιακοί χώροι που λειτουργούν βιοκλιματικά, θερμαίνοντας παθητικά την κατοικία.

Τοποθεσία

Το κτίριο κατοικιών βρίσκεται στη Βούλα, στα νότια προάστια της Αττικής, μία περιοχή δίπλα στη θάλασσα, με ευχάριστο, ήπιο κλίμα και απερίσπαστη θέα προς τα κοντινά νησιά.

Το συγκρότημα βρίσκεται κοντά στο παραθαλάσσιο μέτωπο, καθώς και στις οργανωμένες και πολυσύχναστες περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Υπέροχες παραλίες συναντά κανείς σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο, ενώ το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών απέχει λιγότερο από μισή ώρα.

Διαμερίσματα 1ου - 2ου ορόφου 120 τ.μ. (sold)

Ευρύχωρα διαμπερή διαμερίσματα με 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και ευρύχωερες βεράντες.
Άπλετο φυσικό φως σε όλους τους χώρους.
Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής υλικών δαπέδου από μεγάλη ποικιλία και κατά παραγγελία σχεδιασμού της κουζίνας και των ντουλαπών.

Επιφάνεια κατοικίας: 
120
Αριθμός δωματίων: 
3

Διώροφες μεζονέτες 160 τ.μ.

Οι μεζονέτες καταλαμβάνουν τους δύο τελευταίους ορόφους του κτιρίου.
Είσοδος από τον 3ο όροφο σε ένα ευρύχωρο, φωτεινό χώρο που περιλαμβάνει σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, WC και ενεργειακό τζάκι.
Σαλόνι που ανοίγει σε μεγάλη βεράντα με θέα προς τη θάλασσα.
Εσωτερική σκάλα οδηγεί στο 2ο επίπεδο της κατοικίας, όπου βρίσκονται 3 υπνοδωμάτια και 1 ευρύχωρο μπάνιο (με δυνατότητα 2ου μπάνιου).
Άπλετο φυσικό φως σε όλους τους χώρους.
Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής υλικών δαπέδου από μεγάλη ποικιλία και κατά παραγγελία σχεδιασμού της κουζίνας και των ντουλαπών.

Οι μεζονέτες διαθέτουν δύο υπόγειες θέσεις στάθμευσης και υπόγεια αποθήκη.

Επιφάνεια κατοικίας: 
160τμ
Αριθμός δωματίων: 
3 ή 4
Τοποθεσία στο χάρτη
Δείτε Επίσης