Κάνιστρο, Παλιούρι Χαλκιδικής

Παλιούρι
Χαλκιδική
Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Έργου: 
2020
Περιγραφή

Σε ένα αγροτεμάχιο πάνω στη θάλασσα με φυσική υψομετρική διαφορά από το νερό, η χωροθέτηση της κάθε κατοικίας έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ούτως ώστε να δημιουργεί μία αίσθηση ιδιωτικότητας με απεριόριστη θέα προς τη θάλασσα και ιδιωτική πρόσβαση σε αυτή.

Την ίδια φιλοσοφία ακολούθησε και ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός των 2 μονοκατοικιών, οι οποίες έχουν ανεξάρτητη πρόσβαση και 1,7 στρέμματα ιδιωτικό κήπο. Τόσο στις εξωτερικές όσο και στις εσωτερικές επιφάνειες έγινε χρήση φυσικών υλικών, όπως το ξύλο και η τοπική πέτρα. Ο ενεργειακός σχεδιασμός προβλέπει τη ψύξη και τη θέρμανση με αντλίες θερμότητας, μία σύγχρονη, αποδοτική και οικονομική λύση. Τα ενεργειακά κουφώματα διαθέτουν θερμοδιακοπή που διασφαλίζει την ελαχιστοποίηση των απωλειών και την οικονομία στη χρήση. Κάθε μονοκατοικία έχει ανεξάρτητη ανοικτή θέση στάθμευσης.

 

Τοποθεσία

Οι μονοκατοικίες βρίσκονται στο Κάνιστρο Παλιουρίου στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής. Σε κοντινή απόσταση βρίσκεται ο οικισμός του Παλιουρίου με πλήρες εμπορικό κέντρο και παροχή υπηρεσιών.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Δείτε Επίσης