Κτίριο κατοικιών στη οδό Παπάγου, Βούλα Αττικής

Βούλα Αττικής
Αθήνα
Ημερομηνία Ολοκλήρωσης Έργου: 
2025
Περιγραφή

Περιγραφή

Το κτίριο κατοικιών βρίσκεται σε μια ήσυχη οικιστική περιοχή με πολύ πράσινο και ελεύθερους χώρους.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο κτίριο υψηλής αισθητικής και κατασκευής, που αποτελείται από 7 διώροφες μεζονέτες. Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ακολουθεί μοντέρνες γεωμετρίες και καθαρές γραμμές, εστιάζοντας στο φυσικό φωτισμό και τη λειτουργικότητα, ενώ στις εξωτερικές επιφάνειες χρησιμοποιούνται σύγχρονα υλικά όπως γυαλί και μπετόν, σε αρμονία με τον περιβάλλοντα χώρο.

Ο ενεργειακός σχεδιασμός των κατοικιών έγινε με κύριο άξονα την οικονομία και την επίτευξη  ενεργειακής κλάσης κτιρίου Α+. Τοποθετούνται αντλίες θερμότητας (ψύξης - θέρμανσης).

Τοποθεσία

Το κτίριο κατοικιών βρίσκεται στην Κάτω Βούλα, στα νότια προάστια της Αττικής, μία περιοχή δίπλα στη θάλασσα, με ευχάριστο, ήπιο κλίμα και απεριόριστη θέα.

Το συγκρότημα βρίσκεται κοντά στο παραθαλάσσιο μέτωπο, καθώς και στις οργανωμένες και πολυσύχναστες περιοχές της Γλυφάδας και της Βουλιαγμένης. Υπέροχες παραλίες συναντά κανείς σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο, ενώ το διεθνές αεροδρόμιο Αθηνών απέχει λιγότερο από μισή ώρα.

Διώροφες μεζονέτες 88-135 τ.μ

Το κτίριο διαθέτει 7 διώροφες μεζονέτες.

 

  • Το ένα επίπεδο περιλαμβάνει σαλόνι, κουζίνα, τραπεζαρία, WC και ενεργειακό τζάκι. Το σαλόνι ανοίγει σε μεγάλη βεράντα με θέα προς τη θάλασσα και το πράσινο της περιοχής.
  • Εσωτερική σκάλα οδηγεί στο 2ο επίπεδο της κατοικίας, όπου βρίσκονται 2 έως 4 υπνοδωμάτια και 1 ή 2 μπάνια, αναλόγως την επιφάνεια της κατοικίας.
  • Άπλετο φυσικό φως σε όλους τους χώρους.
  • Παρέχεται η δυνατότητα επιλογής υλικών δαπέδου από μεγάλη ποικιλία και κατά παραγγελία σχεδιασμού της κουζίνας και των ντουλαπών.
  • Οι κατοικίες διαθέτουν υπόγεια θέση στάθμευσης και υπόγεια αποθήκη.
Επιφάνεια κατοικίας: 
88-135 τ.μ.
Αριθμός δωματίων: 
2-4
Δείτε Επίσης